Mediakortti 2019

LUONTOKUVA on kuudesti vuodessa ilmestyvä suomalaisen luonnonkuvauksen erikoisaikakausilehti. Vuosi 2019 on lehden 34. vuosikerta.

Lehdessä Suomen parhaat kuvaajat ja asiantuntijat kertovat luonnosta ja luonnon kuvaamisesta. Lehti on luontokuvaajien keskuudessä läheinen ja kiinnostava. Se luetaan moneen kertaan ja säilytetään pitkään.

Luontokuvan lukijat ovat valokuvauksen aktiiviharrastajia, joiden tavoitteet kuvien laadun suhteen ovat korkealla. He käyttävät harrastukseensa paljon aikaa ja ovat valmiita panostamaan myös hyviin laitteisiin hyvien kuvien saamiseksi tai niiden käsittelemiseksi kuvausretkien jälkeen.

Haluatko näkyä innolla odotetussa hyvin kohdennetussa mediassa alan merkittävimpien toimijoiden seurassa? Ilmoitus Luontokuvassa tarjoaa uuden kohderyhmän, ota rohkeasti yhteyttä!

Lehti on näkyvästi esilla myös Lehtipisteiden irtonumeromyynnissä.

Voit ladata vuoden 2019 mediakortin pdf-tiedostona tästä.

Ilmoitusmyynti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 045 672 3003

Ilmoitusaineistot sähköpostin liiteenä osoitteella: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.