Sähköpostilista Koju

HUOM! Sähköpostilistan toiminta on muuttunut 1.2.2009. Alla on esitelty uudistuneen Kojun kirjautumisohjeet.

Kirjautumisohjeet

* Voit liittyä listalle lähettämällä pyynnön viralliselle Koju-vastaavalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsenyyden tarkistusta varten ilmoita liittymisen yhteydessä nimesi ja osoitteesi. Listalle merkitään se sähköpostiosoite, josta lisäyspyyntö on lähetetty.

* Uudet jäsenet lisätään sähköpostilistalle toistaiseksi manuaalisesti ja normaalitapauksissa osoitteesi lisätään listalle 1-5 arkipäivän kuluessa liittymispyynnön jättämisestä.

* Jos haluat poistua listalta, niin lähetä vastaavasti poistumispyyntö Koju-vastaavalle yo. osoitteeseen.

* Kun osoitteesi muuttuu, niin ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi Koju-listan ylläpitäjälle. Voit lähettää viestejä vain osoitteista, jotka on merkitty listalle.

* Postia listalle voit lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

* REPLY-komento lähettää vastauksen vain ko. viestin kirjoittajalle, REPLY ALL -komento lähettää vastauksen sekä Koju-listalle että viestin kirjoittajalle.

* Lähettääksesi postia, sinun tulee lähettää se samasta sähköpostiosoitteesta, johon myös vastaanotat postia (jos olet jälleenohjannut postin toiseen osoitteeseen, et voi kirjoittaa sieltä).

* Jos lähetät postia osoitteesta, jota ei ole kirjattu järjestelmään, viesti menee ensin Koju-listan ylläpitäjälle. Nämä viestit välittyvät listalle manuaalisen tarkistuksen jälkeen, jonka vuoksi nämä ulkopuoliset viestit voivat viipyä matkalla 1-5 arkipäivää ennen listalle välittymistä.

* Koju on vain SLV:n jäsenille tarjottu palvelu, jossa myös ammattilaiset antavat vinkkejä ja jakavat kokemuksiaan. 

Palvelun käyttö edellyttää, että kuluvan vuoden jäsenmaksu on asianmukaisesti hoidettu. Ylläpitäjällä on oikeus poistaa listalta osoitteet, joiden haltijoiden kuluvan vuoden jäsenmaksua ei ole hoidettu 1.3. mennessä. Mahdollisen poiston jälkeen listalle on ilmoittauduttava jäsenmaksun maksamisen jälkeen uudelleen.