Näyttelyt

17.05.2022

Jäinen maa – Frozen Land -valokuvanäyttely / Maarit Vepsäläinen (1.-30.7)

Aika: 1.-30.7.2022
Paikka: Kuusamotalon Kaamosgalleria, Kaarlo Hännisentie 2, 93600 Kuusamo
Avoinna: Ma-to klo 9-18 ja pe klo 9-16

Teoskokonaisuuden muodostavat pohjolan talviset maisemat. Valokuvanäyttely tuo esiin pohjolan luonnon kylmän kauneuden – sen lumiset maisemat, huurteiset puut ja avoinna virtaavat hyytävät kosket. Teoksissa korostuu valokuvan ottamisen hetki ja tunnelma luonnossa. Talvemme ovat muuttumassa. Ilmastomme muuttuminen tulee näkymään Skandinavian talvisessa luonnossa lumen ja jään vähenemisen myötä. Pystymmekö säilyttämään nämä jopa satumaisen maagiset talvemme myös tulevaisuudessa?

Maarit Kristiina Vepsäläinen (VAT, VEAT) on luontovalokuvaaja Pohjois-Savosta. Valokuvaajalle on ominaista tavoitella ja taltioida luonnon tunnelmia, hetkiä, jotka eivät samanlaisina enää koskaan palaa.

”Luonto on suuri voimavarojen ja hyvänolon lähde. Huomaan itse hakeutuvani luonnossa paikkoihin, jotka huokuvat rauhaa ja seesteisyyttä, ja joissa voi tuntea olevansa vahvasti läsnä. Toivon, että katsoja pääsee teosteni kautta hetkeksi irtautumaan arkisista ajatuksistaan aistimaan talven tunnelmaa.” – Maarit Kristiina

Yhteystiedot:
Maarit Kristiina Vepsäläinen
+358 40 752 0853
info@nordicnaturephotography.fi
www.nordicnaturephotography.fi