Näyttelyt

08.11.2019

Rakkaudesta luontoon -valokuvanäyttely saa jatkoa

Aika: 19.12.2019- 28.2.2020
Paikka: Seitsemisen luontokeskus, Seitsemisentie 110, 34530 Länsi-Aure (Ylöjärvi)

Näyttelyn ovat koonneet ryhmä pirkanmaalaisia luontokuvaajia, joita yhdistää rakkaus luontoon ja luonnon kuvaamiseen. Osalla kuvaaminen on ollut osa elämää jo vuosikymmeniä, osa on kenties vasta oman luontokuvauspolkunsa alussa. Joku kuvaajista on kiinnostunut eniten maisemista, joku taivaan ilmiöiden kuvaamisesta, joku linnuista. Ryhmän kuvaajista monet kuvaavat luontoa rittäin monipuolisesti sen mukaan mitä luonto sillä hetkellä tarjoaa.

Luontokuvaus on hieno harrastus, jota voi suositella lämpimästi kaikille kiinnostuneille. Kameran kanssa luonnossa liikkuessa tulee kenties katsottua tarkemmin ympärilleen, ja tarkemmin katsellessa huomaa asioita, vaikkapa miten hienosti valo siivilöityy puiden välistä, kuinka pieni öttiäinenkin saa siipiinsä kultaisia säteitä, ja tulee kuunneltua luonnon ääniä yrittäessään havaita
mistä löytyisi vaikkapa pikku lintunen kameran tähtäimeen. Järvelle katsoessa saattaa kiinnittää huomiota miten laineiden liike muodostaa kauniita kuvioita veden pintaan, tai kuinka uskomattoman ärikäs voikaan auringonlasku välillä olla.

Toivomme, että viihdytte kuviemme parissa ja että löydätte kuvista tunnelmia ja hetkiä, joita kenties olette itsekin kokeneet luonnossa.

Valokuvaajat:
Petteri Hurme
Kimmo Koivula
Seppo Lahtinen
Petteri Laitinen
Ilkka Laukkanen
Jyri Lyytikäinen
Markku Ruonala
Sari Seppälä
Mia Surakka
Ulla Sääksberg
Hannu Söderholm
Mikko Väyrynen