Webinaarit

07.02.2024

Jukka Lämsä, DaVinci Resolve -webinaari

SLV kouluttaa: Jukka Lämsän webinaari 28.2 klo 18-20: DaVinci Resolve -videoeditointiohjelman esittely ja peruslähtökohdat – avoinna kaikille

DaVinci Resolvesta on kaksi versiota. DaVinci Resolve, joka on ilmainen ja Davinci Resolve Studio, jonka lisenssi maksaa n. 340 eur (kertamaksu). Käymme läpi näiden kahden version suurimmat eroavaisuudet. Ohjelma toimii Mac, Windows ja Linux käyttöjärjestelmissä. DaVinci Resolve on ainoa videoiden editointiohjelma, jossa on kaikki editointiin tarvittavat (seitsemän) ohjelmaa samassa paketissa.

Käymme läpi ohjelman eri osat ja mihin niitä käytetään. Samalla tulee tutuksi ohjelman toimintaperiaate. Käymme läpi joitakin ohjelman asetuksia sekä projektin perustamisen, editoinnin ja exportin esimerkkien avulla. Lisäksi käymme läpi yhden sekä usean eri tiedoston käsittelyn samalla aikajanalla. Myös RAW ja Log -tiedostojen käsittely on esimerkeissä mukana.

Webinaari pidetään Zoom-ohjelmalla. Kannattaa selvittää etukäteen, miten saat Zoomin näkymän ruudulle mahdollisimman suurena ja varaa käyttöösi tarpeeksi iso monitori.

Ilmoittaudu webinaariin 27.2 mennessä järjestösihteerille, susanne.furu@luontokuva.org. Webinaarin hinta on jäsenille 10 eur ja ei-jäsenille 20 eur. Webinaarilinkki lähetetään osallistujille viimeistään koulutuspäivän aamuna. Webinaarin tallenne on katsottavissa kolme kuukautta.

Halutessasi voit liittyä tästä linkistä jäseneksi.