Tiedotteet

05.12.2023

Petri Koivisto

SLV ry kouluttaa: Petri Koiviston Tarinallisen luontovideon suunnittelu -webinaari 7.12. klo 18-19.30 – vielä ehtii ilmoittautua!

Haluaisitko rakentaa videoistasi kokonaisuuksia? Webinaarissa käydään läpi millä tasolla luontovideoiden kuvauksia ja tarinaa voi suunnitella etukäteen? Miten maastossa kannattaa toimia, minkälaisia asetuksia käyttää ja mitä virheitä kannattaa välttää?

Luontovideoitakin voi käsikirjoittaa etukäteen, mutta tarinaa kannattaa jalostaa lennossa. Käydään läpi menetelmiä, joilla kuvaustyö saadaan pidettyä päämäärätietoisena ja vältetään editointivaiheen sudenkuopat.

Videon editoinnin suunnittelu alkaa jo kuvausvaiheessa. Kurkistetaan siis hieman jo leikkauksen perusteisiin, rakenteeseen ja tyyliasioihin. Jos kysymyksiä ja keskustelua on runsaasti, webinaaria voidaan jatkaa klo 20.00 asti.

Ilmoittaudu webinaariin 5.12 mennessä järjestösihteerille,  susanne.furu@luontokuva.org Webinaarin hinta on jäsenille 10 eur ja ei-jäsenille 20 eur. Webinaarilinkki lähetetään osallistujille viimeistään koulutuspäivän aamuna. Webinaarista tehdään tallenne ja se on nähtävissä Talvipäiville (15.-17.3.2024) asti. Webinaariin mahtuu 100 ensimmäistä.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi niin käy täyttämässä jäsenhakemus täällä.