Tiedotteet

18.08.2020

SLV ry noudattaa tarkasti tapahtumien järjestämistä koskevia hallituksen ohjeita

Vuoden Luontokuva 2020 -festivaali pidetään lauantaina 17.10 Logomossa, Turussa. Suunnittelemme Logomon kanssa yhdessä turvallisen tapahtuman koronaohjeita noudattaen. Olemme mm. ottaneet huomioon, että Logomo-saliin otetaan maksimissaan vain 500 henkilöä jos yleisömäärää on tarve rajoittaa. Siinä tapauksessa lippujen paikkanumerot (lippu.fi) eivät ole voimassa, ja lipun ostaneet voidaan sijoittaa merkkaamattomille paikoille Logomon henkilökunnan toimesta. Osa yleisöstä voidaan ohjata myös parvikatsomoon, jossa näkyvyys ja kuuluvuus ovat myös erinomaiset.

Järjestämme yhdessä Logomon kanssa ihmisten sisääntulolle ja liikkumisen sujuvuudelle merkittävästi aikaisempaa enemmän tilaa. Tärkeää kuitenkin on, että tulet tapahtumiin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtuman kaikille.

Lue Logomon koronainfo, ennen tapahtumaan tuloa, mm. käsidesipisteitä löytyy sisäänkäyntien ja vaatesäilön yhteydessä ja kasvomaskeja myydään Logomo-salin pääovien ulkopuolella sekä anniskelupisteissä. Pidetään huolta 1-2 metrin turvavälistä muihin tapahtumavieraisiin.

Tervetuloa kauniiden luontokuvien pariin turvallisesti!