Näyttelyt

13.04.2021

Satu Vaarula

”Suo mun elää” -valokuvanäyttely / Anne Immonen ja Satu Vaarula

Aika: 6.3-30.5.2021
Paikka: Teijon Masuuni, aula ja kahvila, Telakkatie 17, 25570 Teijo
Avoinna: Masuunin kahvila on määräysten mukaisesti suljettuna 18.4. saakka. Tulevina viikonloppuina Masuunin näyttelyihin on mahdollisuus tutustua lauantaisin ajanvarauksella, tiedustelut ja varaukset: galleria@teijonmasuuni.fi. Varaamme aikaa n. puoli tuntia/näyttö.

Suo mun elää- valokuvia Torronsuosta ja ihmisistä, jotka sitä rakastavat. Valokuvanäyttelyssä päätähtenä on huikaisevan kaunis suo, sen yksityiskohtien runsaus ja ehtymättömyys. Suolla on kuvattu myös ihmisiä, joille se on rakas. Kuvissa he ovat itselleen luontaisten asioiden äärellä valitsemissaan kuvauspaikossa. Kuvateksteissä he kertovat omasta suhteestaan Torronsuohon.

Anne Immonen on Hämeessä 1967 syntynyt ja asuva valokuvaaja. Hän on valokuvannut aktiivisesti sekä omassa työssään sosiaalialalla, että harrastuksena. Satu Vaarula, s. 1967, Pälkäneellä on forssalainen luontokuvaaja, joka on kuvannut maisemia noin seitsemän vuotta, ja vesiluontoa noin kuusi vuotta. Suo mun elää on tekijöiden ensimmäinen yhteinen valokuvanäyttely.

Lue lisää

Näyttelyjuliste