Tapahtumat

22.09.2022

Kristiina Johansson, Tunturin puutarha (VLK2022 finalisti)

Vuoden Luontokuva 2022 -festivaali 22.10.2022 – OHJELMA

Vuoden Luontokuva -festivaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomen luontokeskus Haltiassa. Festivaali on vuoden merkittävin kotimainen luontokuvatapahtuma. Vuoden Luontokuva 2022 sekä kilpailun kaikki sarjavoittajat julkistetaan palkintogaalassa, joka myös livestriimataan Haltiasta. Voit tulla paikan päälle ja ostaa liput lippu.fi:stä (liput alkaen 15 € (striimilippu) ja 43,50 € (paperilippu, joka sisältää Haltian kaikki näyttelyt, arvo 13 €), jäsenet ovat saaneet alennuskoodin paperilippuun jäsenkirjeessä).

Striimilipulla voit ostaa tapahtumaan katseluoikeuden ja katsoa esitykset sekä palkintojenjaon läppärillä, tabletilla tai puhelimesta. Ennen palkintojen jakoa tapahtumassa nähdään upeita kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä – muun muassa Sony Europe Imaging Ambassador Melissa Schäfer arktisilla Huippuvuorten kuvillaan, liito-orava kuvistaan tunnettu Benjam Pöntinen sekä luontokuvaaja Sami Säily, kaunista valoa ja luontoa -kuvillaan.

Samassa tilaisuudessa luontokeskus Haltiassa avataan Vuoden Luontokuvat 2022 -näyttely, joka on esillä 22.10.2022 – 8.1.2023. Messualueella, Haltian alakerrassa voi tutustua muun muassa uutuuskameroihin, kuvausvälineisiin ja monipuoliseen luontokirjallisuuteen. Näyttelyyn ja messualueelle on vapaa sisäänpääsy.

Festivaaliohjelma (muutokset mahdollisia)

Tervetuloa festivaaleille!