Tiedotteet

12.09.2022

Finnfoto-palkinto 2022 Joonas Mankille

Finnfoto ‚Äď Suomen Valokuvaj√§rjest√∂t ry on my√∂nt√§nyt vuosittaisen Finnfoto-palkinnon Kuvatilaus.fi -palvelun kehitt√§j√§lle Joonas Mankille. Mankki vastaa valokuvaajille suunnatusta Kuvatilaus.fi -palvelusta, jossa kuvaajat voivat vaivattomasti verkkokaupan kautta tavoittaa asiakkaansa ja myyd√§ t√∂it√§√§n.

Palkinnolla Finnfoto haluaa erityisesti nostaa esille Mankin kehittämän Kuvatilaus.fi-verkkokauppa-alustan innovatiivisuuden ja tavan, miten se edistää ja helpottaa valokuvaajien liiketoimintamahdollisuuksia yhdistämällä kuvaajat ja heidän asiakkaansa. Kuvatilaus.fi on avoin myyntikanava, jonka tavoite on auttaa kuvaajia keskittymään itse kuvaamiseen ja antaa tuotteiden tilaaminen, valmistaminen ja toimittaminen palvelun ja kuvanvalmistamojen hoidettavaksi.

Kuvatilaus.fi -palvelu l√§hti liikkeelle vuonna 2011, kun pirkanmaalainen kuvaaja,Timo Saarinen, esitti idean verkkokaupan kehitt√§misest√§ IT-alan pitk√§n linjan ammattilaiselle ja sovelluskehitt√§j√§lle Joonas Mankille. ‚ÄúOmien yksitt√§isten myyntipalvelujen yll√§pit√§minen on usein hyvin hankalaa ja my√∂s aikaa viev√§√§. Kuvatilaus.fi on kaikille kuvaajille avoin verkkokauppa-alusta, jonka teht√§v√§ on auttaa kuvaajia keskittym√§√§n ammattinsa luovaan ytimeen‚ÄĚ, Joonas Mankki kerto

Kuvatilaus.fi -palvelun kehitystä ja kasvua on alusta alkaen siivittänyt tiivis yhteystyö eri kuvavalmistamojen kanssa. Palvelua käyttää Suomessa aktiivisesti tällä hetkellä yli 400 kuvaajaa uusien kuvaajien siirtyessä käyttämään palvelua tasaiseen tahtiin. Lisäksi Kuvatilaus.fi -palvelu on laajentunut Norjaan yhteistyössä paikallisten kuvavalmistamoiden kanssa ja on aloittamassa toimintaansa myös Ruotsissa.

Lue tiedote kokonaisuudessaan täältä.