Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 80 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä hyvin varustetuissa Lehtipisteissä.

Vuoden kolmas Luontokuva-lehti on ilmestynyt. Lehteen on poimittu joukko sellaisia semifinalistikuvia, jotka eivät yltäneet Vuoden Luontokuva -kilpailussa aivan loppusuoralle asti. Vuoden Luontokuva 2022 ja muut palkitut kuvat julkistetaan Vuoden Luontokuva -gaalassa Suomen luontokeskus Haltiassa 22.10.2022.

Lehden kannessa komeilee Sami Karjalaisen kuva hyppyhämähäkistä. Näihin hurmaaviin hämähäkkeihin pääsemme tutustumaan tarkemmin lehden sivuilla. Pohjolan sympaattiset, kuukkeli ja lapintiainen nähdään myös, samoin mm. kuikkia, harmaasieppoja ja jopa tunturimittareita. Matkaamme konttilaivalla Amerikkaan ja tutkimme, mitä lähiluonto meille tarjoaa. Artikkelit Maankäyttö ja tappaminen sekä Kadonnut metsä synnyttävät syvempääkin pohdintaa näiden aiheiden ympärille. Luovat tekniikat ovat vahvasti edustettuina tässäkin lehdessä.
Inspiroivia lukuhetkiä Luontokuvan parissa!

Äänestä lehden parasta juttua 2.8.2022 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehdessä esitellyn Kaija Kiurun & Timo Helteen kirjan ”Viiankiaapa ikuisesti” tai kirjan ”Vuoden Luontokuvat 2021”. Tästä linkistä pääset äänestämään.

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 55 € (sis. alv 10 %), v. 2022
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 59 € (sis. alv 10 %), v. 2022

Mediakortti 2022

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Lehden artikkelit

14.2.2022

Nettijuttu: Pimeän mestari vastaan haastaja

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi