Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 84 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä Lehtipisteissä.

7.4 ilmestynyt kevään Luontokuva-lehti 2/2021 on täynnä hienoja tarinoita. Raimo Sundelin muistelee Menneitä merellä. Jaana Kotamäki on kuvannut hirvieläimiä 25 vuotta, ja näyttää kuvissaan kohtaamisia näiden upeiden eläinten kanssa. Benjam Pöntinen valottaa lukijoille liito-oravien keväthuumaa. Soili Stenroos kertoo meille harjujen upeista prinsessoista, ja Irma Varrio kuvien parantavasta voimasta. Kai Hypén vie meidät monimuotoiseen Sipoonkorven kansallispuistoon ja Bore Wanner lähiluontoon, Espoon Suurpeltoon. Pirkko Siikamäen mukana teemme retken muuttuvaan luontoon. Kaikkia tarinoita täydentävät tietenkin toinen toistaan upeammat kuvat. Mukavia lukuhetkiä!

Äänestä lehden parasta juttua 10.5.2021 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehdessä esitellyn Eija Kujansuun kirjan Metsäjänis tai kirjan Vuoden Vuoden Luontokuvat 2020. Tästä linkistä pääset äänestämään.

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 55 € (sis. alv 10 %), v. 2021
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 59 € (sis. alv 10 %), v. 2021

Mediakortti 2021

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi