Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 80 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä hyvin varustetuissa Lehtipisteissä.

Loppukesän lehdessä nro 4 esitellään upea valikoima Vuoden Luontokuva -kilpailun finalistikuvia. Ne ovat kuvia, jotka selvisivät pitkälle, mutta ei aivan loppukilpailuun ja jäsenäänestykseen asti. Kaikkiaan kilpailu keräsi tänä vuonna 11970 kuvaa 785 kuvaajalta. Vuoden Luontokuva 2022 ja kaikki sarjavoittajat julkistetaan Vuoden Luontokuva -festivaaleilla Suomen luontokeskus Haltiassa Espoossa 22.10.2022.  

Esittelemme lehdessä saksalaisen Melissa Schäferin, joka on yksi Vuoden Luontokuva -gaalan esiintyjistä. Melissa on tullut tunnetuksi jääkarhukuvillaan ja niiden luonnonsuojelullisella sanomalla. Lehden kannessa poseeraa Eija Kujansuun sympaattinen metsäjänis. Lisää kuvia ja tarinoita jäniksistä löytyy lehden sisäsivuilta. Linnut ovat jälleen vahvasti esillä lehdessä, mutta niin ovat myös päiväperhoset ja perhosten kuvaaminen. Matkaamme lehden mukana Lauttasaaren rannoilta Saimaan saariin ja Koreasta Australiaan ja Uuteen Seelantiin. Mitä tarkoittaa, kun lajikuvia otetaan tilauksesta? Entä miten videot voivat toimia luontokuvaajan apuvälineenä? Näihin kysymyksiin löytyy vastaukset uudesta lehdestä. Mukana ovat tietenkin myös kaikki lehden taitavat vakiokolumnistit upeilla kuvillaan ja tarinoillaan.

Antoisia hetkiä Luontokuvan parissa!   

Äänestä lehden parasta juttua 3.10.2022 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehdessä esitellyn Jussi Murtosaaren kirjan ”Upea Suomen luonto – valokuvaajan käsikirja” tai kirjan ”Vuoden Vuoden Luontokuvat 2021”. Tästä linkistä pääset äänestämään.

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 55 € (sis. alv 10 %), v. 2022
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 59 € (sis. alv 10 %), v. 2022

Mediakortti 2022

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Lehden artikkelit

14.2.2022

Nettijuttu: Pimeän mestari vastaan haastaja

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi