Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 84 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä hyvin varustetuissa Lehtipisteissä.

Pääteemana uudessa Luontokuva-lehdessä on tietenkin Vuoden Luontokuva 2021 -kilpailu, palkitut kuvat ja voittajien esittelyt. Näemme taas hienon läpileikkauksen suomalaisen luonnon moni-ilmeisyydestä sekä kuvaajien luonnossa kokemista elämyksistä ja oivalluksista.

Tämän lisäksi lehden artikkelit vievät lukijan mm. Espoon saaristoon, Syksyiselle suolle ja Ilveksiä kuvaamaan. Kun katsoo lähelle, löytää Jäkälien kauneuden sekä upeat Päiväperhoset.  Kotipihan nisäkkäät ja Pulmuset räntäsateessa yllättävät. Lehden vakiokolumnistit täydentävät tuttuun tyyliin lehden vahvaa ja monipuolista sisältöä. Mukavia lukuhetkiä!

Äänestä lehden parasta juttua 23.11.2021 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehdessä esitellyn Hannu Hautala -kirjan ”Sata parasta” tai kirjan ”Vuoden Luontokuvat 2020”. Tästä linkistä pääset äänestämään.

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 55 € (sis. alv 10 %), v. 2021
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 59 € (sis. alv 10 %), v. 2021

Mediakortti 2021

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi