Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 84 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä Lehtipisteissä.

Luontokuva-lehti 1/2021 avaa uuden vuoden vahvasti. Heikki Willamo vie lukijan mukanaan metsään. Hänen uusi kirjansa ”Metsä minussa” on samalla retrospektiivi hänen upeasta tuotannostaan sekä vahva puheenvuoro metsiemme tilasta ja niiden monimuotoisuuden katoamisesta. Antti Leinonen kertoo lehdessä jännittävän tarinan kuvaajan ja ahman ainutlaatuisesta ystävyydestä. Floris Smeets puolestaan näyttää meille Norjan Dovrefjellin upean ylätasangon lumimyrskyineen sekä siellä asustavat kiehtovat myskihärät. Juha Mälkösen Unelma hyvästä lintuvuodesta kävi toteen ja hämähäkit ovat pääosassa Hannu Eskosen Synkmetsän tarinoissa. Lehden sisältöä täydentävät Martti Rikkosen, Jussi Helimäen, Arvi Tynin ja Emilia Milonoffin artikkelit. Uusina kolumnisteina ovat aloittaneet Tuomas Heinonen, Minna Lindroth, Markus Varesvuo sekä Heikki Willamo. Mukavia lukuhetkiä!

Äänestä lehden parasta juttua 10.3.2021 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan viime lehdessä esitellyn Katoava Talvi tai kirjan Vuoden Luontokuvat 2020. Tästä linkistä pääset äänestämään.

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 55 € (sis. alv 10 %), v. 2021
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 59 € (sis. alv 10 %), v. 2021

Mediakortti 2021

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi