Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 80 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä hyvin varustetuissa Lehtipisteissä.

Vuoden viimeinen Luontokuva-lehti tarjoilee jälleen huikeaa katsottavaa ja koettavaa. Lehti esittelee parhaat luontokuvat maailmalta, eli Wildlife Photographer of the Year (WPY) -kilpailun parhaimmistoa sekä GDT European Wildlife Photographer of the Year -kilpailun huippuja. Molemmista kilpailuista löytyy upeasti myös suomalaismenestystä. Pääsemme mukaan jännittävälle tutkimusmatkalle Valon ja varjon taloon ja tapaamme Oman tiensä kulkijan. Tutustumme syksyisin kypsiä marjoja syöviin lintuihin ja marjansyönnin ekologiaan sekä talven aikana pihapiiriin saapuviin siivekkäisiin vieraisiin. Metsästä löytyy tällä kertaa Sienikummajaisia. Tämänkertainen matkakertomus vie meidät myyttiselle Muddusjärvelle.  Jatkamme teemalla Pelkistämisen taito, osa 2. Videot luontokuvaajan apuvälineenä -sarjassa perehdytään tällä kertaa editointiin ja tarinan kannalta tärkeään käsikirjoittamiseen.

Äänestä lehden parasta juttua 15.1.2023 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehdessä esitellyn Lasse Kyläpään kirjan Päivänkierto tai kirjan Vuoden Luontokuvat 2022. Tästä linkistä pääset äänestämään.

Luontokuva-lehti toivottaa lukijoilleen hyvää uutta vuotta 2023 uusien tarinoiden ja uusien kuvien parissa!

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat vuonna 2023
Kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 63 € (sis. alv 10 %)
Vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 68 € (sis. alv 10 %)
Irtonumero 11,50 € (sis. alv. 10 %)

Mediakortti 2023

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Lehden artikkelit

14.10.2022

Nettijuttu: Videot luontokuvaajan apuvälineenä – osa I

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi