Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 84 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä Lehtipisteissä.

Vuoden viimeinen Luontokuvalehti tarjoaa jälleen runsaasti mielenkiintoista luettavaa sekä upeita kuvia katsottavaksi. Lehdessä esitellään Euroopan GDT 2020 -kilpailun sekä maailman WPY 2020 -kisan voittajakuvat. Esittelyssä on myös Fotofinlandia 2020 -kilpailun Luontokuva-sarjan voittajat. Pertti Koskimies avaa huolensa pohjoisen talven katoavaisuudesta artikkelissaan ”Pohjoinen haihtuu jäämeren tuuliin”. Samaa teemaa jatkaa myös Raimo Sundelin kirjoituksessaan ”Säittenriita – saariston menetetyt talvet”. Esa Ringbom ja Heikki Mikkola tuovat nähtäväksemme sykähdyttävät valkoiset eläimet ja Soili Stenroos puolestaan New Mexicossa sijaitsevat upeat valkoiset kipsidyynit. Mika Honkalinna kertoo kodistaan metsässä ja siitä kuinka siellä riittää kuvattavaa vaikka koko loppuelämäksi, jos näin haluaa. Luvuton määrä aiheita sille, joka malttaa pysähtyä katsomaan pitkään ja hitaasti.

Äänestä lehden parasta juttua 15.1.2021 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehdessä esitellyn Mia Takulan kirjan Susien Mailla tai kirjan Vuoden Luontokuvat 2020.
Tästä linkistä pääset äänestämään.

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 55 € (sis. alv 10 %), v. 2021
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 59 € (sis. alv 10 %), v. 2021

Mediakortti 2021

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi