Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 84 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä Lehtipisteissä.

Luontokuva-lehti 3/2021 on ilmestynyt! Lehteen on poimittu runsaasti hienoja semifinalistikuvia, jotka eivät kuitenkaan yltäneet aivan kilpailun loppuun asti. Merja Kiviluoma (Merja Elisabeth) tuo näkyväksi pienien kasvien suuria viestejä. Kauko Tykkyläinen on Sudenkorentojen lumoissa ja Martti Rikkonen Perhosten perässä. Merimetso on yksi Arno Rautavaaran sielunlinnuista, kuvin ja sanoin. Hannu Mällinen vie meidät maisemakuvaajan paratiisiin, Lofoottien kesään ja Antti Koli viettää Kesäpäiviä kartanolla. Camilla Sipponen kertoo yhteisestä rytmistään joutsenten kanssa ja Timo-Heikki Varis pohtii ovatko valesilmät totta vai valehtelevatko silmät? Upeat kuvat ja hienot tarinat tarjoavat jälleen unohtumattoman lukukokemuksen. Mukavia lukuhetkiä!

Äänestä lehden parasta juttua 2.8.2021 mennessä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehdessä esitellyn Antti Leinosen kirjan Mies ja Ahma tai kirjan Vuoden Luontokuvat 2020. Tästä linkistä pääset äänestämään.

Tilaa lehti tai liity jäseneksi niin saat lehden jäsenetuna muiden etujen lisäksi!

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 55 € (sis. alv 10 %), v. 2021
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 59 € (sis. alv 10 %), v. 2021

Mediakortti 2021

Lehden peruutus
Laita viestiä: rekisteri (at) luontokuva.org.

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi