Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 84 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä Lehtipisteissä.

Vuoden viimeisessä numerossa on tuhti katsaus suurten kansainvälisten WPY- ja GDT-luontokuvakilpailujen satoon. Tuoreessa Luontokuva-lehdessä pääsemme myös tutustumaan runoilevaan kuvaajaan, Esko Pitkäseen. Jyrki Kallio-Koski toimi Vuoden Luontokuva 2019 -kilpailun yhtenä tuomarina, ja analysoi nyt artikkelissa kilpailua tuomarin näkökulmasta. Lisäksi lehden sivuilla vieraillaan mm. Torronsuolla, talveen pukeutuvassa saaristossa, sekä Lapissa höyryävien virtavesien äärellä. Mukana tuttuun tapaan kaikki vakiokolumnistit, ja kaiken kaikkiaan paljon mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa. Oman lehtesi löydät postiluukusta tai hyvin varustellusta lehtipisteestä.

Muista myös käydä äänestämässä Luontokuva-lehden 6/2019 parasta juttua, ja voit voittaa kirjapalkinnon. Äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan vapaavalintaisesti tässä lehdessä esitelty Mika Honkalinnan kirja ”Lintumies” tai uusi Vuoden Luontokuvat 2019 -kirja. Julkaisemme tuloksen Luontokuvassa 1/2020 ja nettisivuillamme. Arvonnan voittajaan otamme henkilökohtaisesti yhteyttä. Äänestämään pääset tästä.

Tilaushinnat
Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa 53 €
(sis. alv 10 %)
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa 57 €
(sis. alv 10 %)

Mediakortti 2020

Ilmestyneet lehdet

  • Kaikki
  • Luontokuvalehti
  • Lehden artikkelit
Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Artikkelilinkki
Kuva

Luontokuvalehti

Liity jäseneksi - saat mukavia etuja

Haluatko liittyä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi?

Liity jäseneksi