Lämpimästi tervetuloa Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäseneksi! Jäsenenä olet tärkeä osa Suomen suurinta luontokuvaajien yhteisöä ja saat tietoa luontokuvauksen ajankohtaisista asioista. Liity jäseneksi tästä.

Jäsenetuina saat:

 • Luontokuva-lehden 6 numeroa vuodessa > Nauti laadukkaasta lehdestämme!
  Täysin nelivärinen Luontokuvauksen erikoislehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. 80-sivuinen paketti luontokuvia ja luontokuvatietoutta pitää sinut ajan tasalla tapahtumista meillä ja maailmalla. Vuositilauksen hinta on 68 €, kestotilaus 63 € (sis. alv 10 %).
 • Koulutustapahtumat > Kehity luontokuvaajana!
  SLV järjestää jäsenille ilmaisia, sekä hyvin edullisia koulutuksia. Kaikki koulutukset on suunniteltu luontokuvaajille, ja ne kehittävät paitsi valokuvaamisen teknistä osaamista, myös kuvallista ilmaisua, taiteellisuutta sekä kuvien jälkikäsittelyä. Koulutuksia järjestetään webinaarien muodossa, sekä livenä jäsentapahtumissa.
 • Vuoden Luontokuva -kilpailu > Osallistu Pohjoismaiden suurimpaan luontokuvakilpailuun!
  Jäsenenä osallistut edullisemmin! Osallistumismaksu Vuoden Luontokuva -kilpailuun on jäsenille 27 € ja ei-jäsenille 47 €.
 • Alennus Vuoden Luontokuvat -kirjasta > Ihastele arvostetun kilpailun palkittuja kuvia!
  Vuosittain julkaistava upea Vuoden Luontokuvat -kirja on saatavana edulliseen jäsenetuhintaan ennakkotilauksena.
 • Näyttelytiedote > Käytä hyväksesi ilmainen näkyvyys!
  Jäsenenä voit ilmoittaa ilmaiseksi valokuvanäyttelysi tiedot Luontokuva -lehdessä. Tämän lisäksi näyttelytiedot julkaistaan kuvan kera yhdistyksen nettisivuilla, Facebookissa sekä Instagramissa. Saat runsaasti näkyvyyttä itsellesi ja näyttelyllesi!
 • Talvipäivät ja Syyspäivät > Verkostoidu, kehity, inspiroidu! Liity jäseneksi niin pääset Talvi- ja Syyspäiville tästä linkistä
  Mahdollisuus osallistua jäsentapahtumiin. Kolmepäiväiset Syys- ja Talvipäivät ovat vain jäsenille. Ohjelma on täynnä laadukkaita kuvaesityksiä sekä koulutuksia luontokuvauksen huippunimiltä. Tapahtumissa on mukava verkostoitua muiden luontokuvaajien kanssa. Kameravalmistajat sekä muut yhteistyökumppanimme pitävät koulutuksia mm. kuvaamisen teknisiin yksityiskohtiin liittyen sekä kertovat tuoteuutuuksista.
 • Vuoden Luontokuva -festivaali > Älä missaa vuoden kohokohtaa!
  Jäsenetuna lippu Vuoden Luontokuva -gaalaan jäsenetuhintaan.
 • Sähköinen jäsentiedote > Pysy kuulolla ajankohtaisista asioista!
  Sähköinen jäsenkirje toimitetaan sähköpostitse noin kerran kuukaudessa. Sähköpostitiedotteessa kerrotaan tärkeistä yhdistyksen uutisista, alan viimeisimmistä tapahtumista sekä myös jäsenille suunnatuista jäsenetukampanjoista. Jos olet jäsen, etkä ole vielä saanut sähköistä tiedotetta, ilmoita nykyinen sähköpostiosoitteesi järjestösihteerille:  susanne.furu@luontokuva.org.
 • Koju postituslista > Keskustele ja kommentoi!
  Koju on yhdistyksen jäsenten sisäinen sähköpostiyhteisö, johon voit rekisteröityä erikseen. Voit lähettää viestejä, keskustella ja pitää yhteyttä muiden luontokuvaajien kanssa osoitteessa koju@lista.luontokuva.org. Viestit menevät vain sähköpostilistalla oleville.
 • JÄSENETUYRITYSTEN TARJOUKSET VUODELLE  2024 > Nappaa tarjoukset ja säästä rahaa!
  Huom.! Päivitämme parhaillaan jäsenyritysten tarjoamia etuja vuodelle 2023. Luvassa paljon uusia etuuksia jäsenille!

  1. Erä-Eero > Suurpetoja valokuvaamaan Lieksaan!
   Eero tarjoaa SLV:n jäsenille -15 %:n alennuksen kuvauskojuvuokrista.
  2. Pulsar Suomi > -10%:n alennus verkkokaupasta SLV:n jäsenkoodilla. 
   Pulsarsuomi-verkkokaupasta löydät monipuoliset ja laadukkaat lämpökamerat vaativaan ammattikäyttöön tai harrastustoimintaan. Tutustu kattavaan valikoimaan!
   Koodi ilmoitetaan jäsenkirjeessä vuoden alussa ja sitä voi tiedustella järjestösihteeriltä susanne.furu@luontokuva.org
  3. Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy > Laadukasta valokuvauskoulutusta ProWay -kursseilla -10% jäsenetuhintaan!
   VVI tarjoaa lyhytkursseja, sekä media-alan ammattitutkintoihin valmistavia koulutusohjelmia. Tutustu koulutustarjontaan. Alennuksen saat ProWay -lyhytkurssille ilmoittautuessasi, kun mainitset olevasi SLV:n jäsen ja ilmoitat jäsennumerosi.
  4. Kuusamo Nature Photography > Lintukuvauskojuille omatoimisesti jäsenetuhinnoilla!
   Oulangan kotkakoju 2 yhden hinnalla on voimassa 1.10.2023 -30.4.2024 (minimivaraus 2 päivää). Teeri-, vesilintu- ja Oulangan kotkakojut yhteensä 250 euroa / päivä (sis. 2 eri kojusessiota). Tarvittaessa opastus lisähinnalla. Lisätiedot: info@kuusamonaturephotography.fi. Alennuksen saat, kun varatessasi mainitset olevasi SLV:n jäsen ja ilmoitat jäsennumerosi.
  5. Martinselkosen Eräkeskus ja Boreal Wildlife Centre
   -20% alennus kojukuvaushinnoista
   -10% alennus majoituksesta ja ruokapalveluista
   Martinselkosen Eräkeskuksella lisäksi tarjouspaketti: Elokuu (voimassa 1-13.8). 620€/henkilö kolmen yön valokuvauspaketti, sis: majoituksen, ruokailut ja 3 yötä karhujen kuvauskojussa.
  6. Dialab  > FineArt-vedostamisen ja kuvatuotannon ammattilainen
   Yritys tarjoaa jäsenistöllemme 10 % alennuksen kaikista FineArt-puolen vedoksista ja pohjustuksista. Kerro tilausta tehdessä, että olet SLV:n jäsen ja ilmoita jäsennumerosi, niin saat hyväksesi tämän hienon jäsenedun.
  7. Bear Centre > Karhukuvausta Kuhmon kauniissa maisemissa!
   Jäsenetuhinnat: Karhun kuvauskoju 112 €/ yö/ henkilö (norm 149 €) tai karhun katselu, iltaretki 79 €/ henkilö (norm 99 €).
   Kolmen yön karhujen valokuvauspaketti vain 490 €/ henkilö, paketti sisältää 3 yötä valokuvauskojussa, majoituksen, päivällisen ja aamiaisen.
   Voit viettää jokaisen kuvausyön haluamassasi kojussa: suolla, metsässä tai lammella. Varatessasi ilmoita SLV:n jäsenyydestä.
  8. Suomen luontokeskus Haltia myöntää SLV:n jäsenille 10 % alennuksen kaikista Haltia Shopin myymälässä ja verkkokaupassa olevista tuotteistaan. Jäsenetu on voimassa vuoden 2023 loppuun. Saat edun kertomalla olevasi SLV:n jäsen ja jäsennumerosi. Verkkokauppaa varten kysy jäsenetukoodi järjestösihteeriltä.
  9. Kuusamo-opisto myöntää SLV:n jäsenille 10% alennuksen kuvauskurssien opetuksen osuudesta.
  10. Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto myöntää SLV:n jäsenille 10 % alennuksen opetuksen hinnasta.
  11. Taiga Bear Kuusamo tarjoaa SLV:n jäsenille 15 % alennuksen kuvauksesta. Mikäli haluat päästä kuvaamaan niin laita viestiä: info@taigabearkuusamo.fi  ja kerro SLV:n jäsennumerosi (löytyy Luontokuva-lehden takakannesta), niin saat paluupostissa jäsenetukoodin verkkokauppaan. Voit myös tehdä varauksen puhelimitse ja maksaa kuvauksen paikanpäällä kortin/käteisen lisäksi myös.  E-passilla, Smartumilla ja Edenred:illä.
  12. Suomen Interfoto tarjoaa SLV:n jäsenille alennuksia verkkokaupan tuotteista (mm. tulostimista, tulostuspapereista ja värinhallintatuotteista) Alennetut hinnat näet https://interfoto.fi/ -sivustolta. Rekisteröidy verkkokauppaan, lähetä sähköpostia interfoto@interfoto.fi ja kerro SLV:n jäsennumerosi (löytyy Luontokuva-lehden takakannesta), niin aktivoimme tarjoushinnat verkkokauppaan.