Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäsenenä tuet suomalaisen luontokuvauksen kehittämistä. Samalla voit osallistua luontokuvaajien järjestämiin tapahtumiin ja saat ajankohtaista tietoa luontokuvaajien toiminnasta meillä ja maailmalla. Merkittävin jäsenetumme on Luontokuva-lehti.

Luontokuva-lehti

Luontokuvauksen erikoislehti ilmestyy kuutena täysin nelivärisenä numerona vuodessa. 84-sivuinen paketti luontokuvia ja luontokuvatietoutta pitää sinut ajan tasalla tapahtumissa meillä ja maailmalla. Vuosikerran tilaushinta on 59 €. Lehti on myynnissä myös Lehtipisteissä.

Koulutustapahtumat

Syyspäivät, jokavuotinen koulutustapahtuma viikonloppuisin vain jäsenille, yhdistyksen syyskokous, lokakuu.
Talvipäivät,  jokavuotinen koulutustapahtuma viikonloppuisin vain jäsenille, yhdistyksen kevätkokous, maaliskuu.
Kesäpäivät, pidetään harkinnan mukaan vuosittain tai harvemmin, heinä-/elokuu.

Yhdistyksen tuotteet, jäsenhinnat

Vuoden Luontokuvat  -teos + Luontokuvat-kalenteri edullisesti jäsenille.  Katso tarjous Luontokuvan kaupasta. Luontokuvan kirjakauppa: 5-10 euron alennukset suomalaisista ja ulkomaisista luontokuvakirjoista. Voit kuitata luontokuvaajien yhteisöön kuulumisen jäsenmaksuvelvoitteen myös taloudellisesti eduksesi jo muutamilla kirjahankinnoilla.

Jäsenetuyritysten tarjoukset jäsenille  (päivitetty 25.4.2022)

Vuoden Luontokuva -kilpailu

Kilpailuun osallistuminen jäsenille alennettuun hintaan.
Katso osallistumismaksut kilpailun säännöistä osallistumisvuotena.

Vuoden Luontokuva -tapahtuma

SLV jäsenetu: Liput jäsenalennuksella

Sähköinen jäsentiedote

Sähköinen jäsenkirje toimitetaan sähköpostitse noin kerran kahdessa kuukaudessa. Sähköpostitiedotteessa kerrotaan alan viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista sekä myös jäsenille suunnatuista jäsenetukampanjoista. Jos olet jäsen, etkä ole vielä saanut sähköistä tiedotetta, ilmoita nykyinen sähköpostiosoitteesi rekisterinpitäjälle:  susanne.furu@luontokuva.org.

Koju postituslista

Yhdistyksen jäsenten sisäinen sähköpostilista, johon Kojuun  ilmoittautuneet/rekisteröidyt SLV:n jäsenet voivat lähettää viestejä osoitteella koju@lista.luontokuva.org .Viestit menevät vain sähköpostilistalla oleville.

Apurahat

Finnfoto ry:n Kopiostoapurahojen hakumahdollisuus.