Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry

Yhdistyksen arvot: Avoimuus – Eettisyys – Yhteisöllisyys

Avoimuus
Avoin ja läpinäkyvä toimintakulttuuri, jossa uudet ideat ja rakentava palaute ovat tervetulleita.

Eettisyys
Nostamme eettisyyden näkyvämpään rooliin. Kunnioitamme luontoa ja teemme työtä luonnon monimuotoisuuden hyväksi.

Yhteisöllisyys
Yhteisöllisyys on yhteenkuuluvuutta, vuorovaikutusta, luottamusta ja yhdessä tekemistä.

Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry on perustettu vuonna 1977. Yhdistykseen ovat tervetulleita kaikki luontokuvauksesta kiinnostuneet. Olitpa alan harrastaja tai ammattilainen, kaikkia yhdistää halu kehittää taitojaan luontokuvaajana. Yhdistyksen jäsenenä kuulut Suomen suurimpaan luontokuvaajien yhteisöön, saat uusia virikkeitä ja pysyt mukana alan kehityksessä. Samalla annat tukesi suomalaiselle luontokuvaukselle.

Yhdistyksen tunnetuin toimintamuoto on vuosittain järjestettävä Vuoden Luontokuva -kilpailu. Siihen ovat tervetulleita mukaan kaikki luonnonkuvaajat. Kilpailun tavoitteena on nostaa valokeilaan suomalainen luonto ja vuoden parhaat valokuvat suomalaisesta luonnosta – sen kaikessa kauneudessa ja monimuotoisuudessa. Julkaisemme vuosittain Vuoden Luontokuva -kilpailun parhaimmistosta upean Vuoden Luontokuvat -kirjan. Lisäksi kilpailun palkituista kuvista muodostuu Vuoden Luontokuvat -näyttely, joka kiertää usean sarjan voimin ympäri Suomea.

Yhdistyksen jäsenyys tarkoittaa myös paljon mukavia jäsenetuja. Niistä tärkein on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä, suomalaisen luonnonvalokuvauksen erikoislehti Luontokuva. Kehitämme jatkuvasti palveluja, jotka ovat valtakunnallisesti kaikkien jäsentemme tavoitettavissa. Panostamme webinaarikoulutuksiin ja etsimme uusia jäsenetuyrityksiä, jotka voivat tarjota jäsenistöllemme rahanarvoisia etuja niin hintojen kuin palvelujen muodossa. Yhdistyksen jäsenkirjeiden avulla pysyt aina ajan tasalla, mitä luontokuvauksen maailmassa tapahtuu.

Pidämme kiinni yhdistyksen perinteistä erilaisten jäsentapahtumien muodossa. Nämä tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden koulutuksiin, kuvaesityksiin, verkostoitumiseen muiden luontokuvaajien kanssa sekä ystävien tapaamisiin.

Suomalaiset ammattiluontokuvaajat ovat mukana yhdistyksemme toiminnassa. Heillä on lisäksi oma, läheisessä yhteistyössä SLV:n kanssa toimiva, Suomen Ammattiluontokuvaajat SAL ry.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja jäsenetuihin!