Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry

Luonnossa kuvaavien yhteisö Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry on perustettu vuonna 1977. Toiminnassamme ovat mukana luontokuvauksen huippuammattilaiset ja ennen kaikkea kasvava joukko harrastajia. Kaikkia yhdistää halu kehittää taitojaan luontokuvaajana. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki luontokuvauksesta kiinnostuneet. Liittymällä saat uusia virikkeitä ja pysyt mukana alan kehityksessä.

Suomen Luonnonvalokuvaajien tavoitteena on edistää suomalaista luontokuvausta, toimia luontokuvaajien välisenä yhdyssiteenä sekä valvoa luontokuvaajien taloudellisia ja ammatillisia etuja. Jäsenten päätapahtumia ovat Talvi- ja Syyspäivät. Lukuisten kuvaesitysten ohella ne tarjoavat myös mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia toisten alan harrastajien ja ammattilaisten kanssa. Taloudellisia etuuksia tarjoavat esimerkiksi kuvauspalveluita ja koulutusta tuottavat jäsenetuyritykset ja voit hankkia Luontokuvan verkkokaupan tuotteita jäsenhintaan.

Merkittävimpiä toimintamuotoja on Vuoden Luontokuva -kilpailu, joka on läpileikkaus suomalaisen luontokuvauksen vuoteen. Vuoden Luontokuva -festivaali  lokakuussa kerää lähes 500-700 kävijää. Näkyvimpiä tuotteita on jäsenetuna toimitettava Luontokuva-lehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Se on saatavilla myös hyvin varustelluista Lehtipisteistä (irtonumero á 11,50 €).

Suomalaiset ammattiluontokuvaajat ovat mukana yhdistyksemme toiminnassa. Heillä on lisäksi oma, läheisessä yhteistyössä SLV:n kanssa toimiva, Suomen Ammattiluontokuvaajat ry.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja jäsenetuihin!