Ryhdy luontokuvaajaksi!

Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n jäsenenä pysyt mukana luontokuvausalan kehityksessä. Kaikki jäsenet saavat automaattisesti myös 6 numerona vuodessa ilmestyvän Luontokuva-lehden (á 9,50 €).

Lue lisää jäseneduista.

Liity jäseneksi!

Jäsenlajit ja jäsenmaksut 2019: Yhdistyksen jäsenlajeja ovat: varsinainen jäsen, perhejäsen, nuorisojäsen, kunniajäsen, kannatusjäsen ja jäsenyhdistys. Jäsenmaksun lisäksi uusilta jäseniltä veloitetaan kertaluonteinen liittymismaksu 25 euroa.

A. Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä luontokuvauksesta kiinnostunut, 18 vuotta täyttänyt henkilö. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu vuonna 2019 on 55 € (vuonna 2020 jäsenmaksu on 58 €). Kesken vuotta liittyneille on alennetut jäsenmaksut liittymisvuodelta:

  • 1.3. jälkeen liittyvän jäsenmaksu on 50 €, (sis. Luontokuvalehden numerot 2-6)
  • 1.5. jälkeen liittyvän jäsenmaksu on 40 €, (sis. Luontokuvalehden numerot 3-6)
  • 1.7. jälkeen liittyvän jäsenmaksu on 30 €, (sis. Luontokuvalehden numerot 4-6)
  • 1.9. jälkeen liittyvän jäsenmaksu on 20 €, (sis. Luontokuvalehden numerot 5-6)
  • 1.11. jälkeen liittyvän jäsenmaksu on 10 €, (sis. Luontokuvalehden numeron 6)

B. Perhejäsen

Perhejäseneksi voi hakeutua varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva, luonnonkuvauksesta kiinnostunut henkilö. Perhejäsenen jäsenmaksu vuonna 2019 on 27 €. Perhejäsenelle ei postiteta Luontokuva-lehteä.

C. Nuorisojäsen

Nuorisojäseneksi voi hakeutua alle 18-vuotias luonnonvalokuvauksesta kiinnostunut henkilö. Nuorisojäsenen jäsenmaksu vuonna 2019 on 30 €. Nuorisojäsen saa Luontokuva-lehden (vuonna 2019 ilmestyy 6 numeroa). Nuorisojäsen siirtyy automaattisesti varsinaiseksi jäseneksi sinä vuonna, kun hän täyttää 18 vuotta.

D. Kunniajäsen

Kunniajäseneksi yhdistyksen kokous voi hallituksen esityksestä kutsua varsinaisen jäsenen tai perhejäsenen, joka on erityisen ansioitunut yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamisessa. Kunniajäsen ei maksa jäsenmaksua.

E. Kannatusjäsen

Kannatusjäseneksi voi hakeutua taho, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoistuperia ja toimintaa. Kannatusjäsen saa linkin yhdistyksen www-sivuille ja kannatusjäsenet ovat esillä myös Luontokuva-lehdessä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu vuonna 2019 on 100€.

F. Jäsenyhdistys

Jäsenyhdistykseksi voi hakea rekisteröity yhdistys, joka haluaa tukea yhdistyksemme tarkoitusperiä ja toimintaa. Jäsenyhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2019 on 55 €.

Ulkomailla asuvat jäsenet

Ulkomailla asuvien henkilöiden jäsenmaksuun lisätään vuonna 2019 kulukorvaus 30 € .

Liittymismaksu

Liittymismaksu on kaikilta jäsenryhmiltä 25 € lukuunottamatta perhe- ja nuorisojäseniä v. 2020 alkaen.

Liittymismaksu peritään samalta henkilöltä vain kerran elämässä. Jos olet ollut aikaisemmin jäsenenä, ja haluat liittyvä nyt uudelleen, Sinulta ei veloiteta liittymismaksua. Ilmoita mahdollisesta aiemmasta jäsenyydestä jäsenhakemuksen jättämisen jälkeen sähköpostitse osoitteella: info at. luontokuva.org

Jäsenhakemus

1. Täytä jäsenhakemuslomake

Suomen Luonnonvalokuvaajien jäseneksi voi hakeutua täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen.

Täytä Jäsenhakemus

2.  Maksuohjeet toimitetaan postitse tervetulopaketin yhteydessä.

Tervetuloa mukaan luontokuvaajiin!